Mancare de ciuperci

de izulika in Aperitive / Garnituri, 8 Mai 2010 | 7298 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa de marime medie
  • 400 g ciuperci proaspete
  • 2-3 linguri pasta de tomate
  • 4-5 linguri ulei
  • 4 catei de usturoi
  • delicat
  • piper
  • cimbru
  • patrunjel si marar proaspat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mancare de ciuperci:

Se curata ciupercile si se toaca dupa preferinta mai mici sau mai mari,

apoi se pune uleiul la incins si se adauga ceapa tocata marunt,

ceapa se lasa la prajit pana devine aurie.

Dupa aceea se adauga pasta de tomate si se amesteca,

se pun si condimentele in functie de gustul fiecaruia apoi se adauga ciupercile si se acopera cu un capac.

Cand sunt aproape fierte se piseaza usturoiul si se amesteca cu apa(se face mujdei) apoi se pune si el peste ciuperci,

se mai lasa la fiert inca 15 minute dupa care se adauga patrunjel si marar verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Mancare de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (8)

cory 1

26.05.2010, 22:15

nu cred ca ma crezi ca asta am facut acuma.......

Bucataras 1

26.05.2010, 22:51

si cum a iesit? ce ciuperci ai folosit?

elena1988 1

19.01.2011, 10:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta cu dovlecei si ciuperci la cuptor